Собота би ти го препорачала.Секако ти требаат и дополнителни слики, кој атлас и да го земеш, ама па овој е најобемен.
Мислам дека е ограничено , според правилникот на факултетот има правило кое гласи дека на студентот му се прекинува статусот на студент доколку не го заврши факултетот во рок утврден според правилата на УКИМ. Секако дека смееш место 6 да студираш 8 ама сигурно не можеш 15 години да студираш.
Лично познавам доктори кои студирале 12-13 години општа медицина, па мислам дека нема ограничување, битно им е да си плаќаш само, твое си е колку ќе студираш
Ја нема никаде да се купи оригинал, јас лани ја барав оригинал да ја земам, последно била испечатена 2010/2011год преку проектот на тогашната Влада и преведена на македонски и од тогаш веќе не се испечатила, а примероците се распродале. Во академска книга ја имаш, ама на англиски.
Blagodaram mnogu. I ushte edno prasanje, dali na kolokvium i ispit davaat prasanja od posledniot del od knigata, delot za prokariotski kletki, so ogled na toa deka mislam deka ne gi predavaa toj del profesorkite? Blagodaram odnapred i se izvinuvam shto sum dosadna
знае некој што треба да се учи за следните вежби по анатомија за прва година? како што се поставени по броеви на тимс, односно следно да ни биде вовед во артрологија?
Дали можам да пријавам електронски за стипендија доколку аплицирам за две групи? Бидејќи огласите за секоја група се посебно ставени?
Можеш да ја земеш од библиотеката на медицински, оригинал се и доста добро зачувани. Зглобови на горен екстремитет би требало да се следно