Стварно ?? Се надевам дека до четврток ќе бидат готови, иначе пак ќе треба да се расправам оти не разбираат со убаво.
Мене стварно не ми е јасно што прават боље сами да си идеме по шалтери ко порано барем знаеме оти за 1 ден се готови вака 1 недела чекам.. ми вика утре 100% ќе ми бил готов.. се сомневам
Dali predmetite vo indeks se zapishuvaat so nekoj specifikacii ili nema vrska moze kako sakash da si gi pishesh??
Здраво, дали на медицински на уким може од еден смер во прв циклус да се преместиш на друг смер во втор циклус,
Побитни работи за учење Патофиза 2 за прв колоквиум? Некој штипската скрипта за клиничко да не ја има во пдф?
Ај помош за некој што вака како мене помалку сфаќа и не памти од лани. Значи уплаќам 100 ден. за редовен студент и 200 ден. за уверение и заедно со 2 молби + потпишан упп образец(кој патем се симнуваше од страната на мон, така?) оставам на студентски и толку? После тоа си земам сѐ и само носам/прикачувам документи за стипендија? И дали мора сите оценки да се земени во индекс или не?Лани ги имав сите, сега пола не ми се земени.
Јас уплатив на една уплатница и една молба за повеќе документи и не ми направија проблем меѓутоа испуштија еден документ и на колешка и кажале да си пише толку молби колку што треба документи и исто толку уплатници за да не испуштат нешто. Си уплаќаш 100 денари на една уплатница за потврда и 200 за уверение , 2 молби и потполнет УППИ и се остава со индексот заедно најчесто утредента е готово. Во индекс колку што знам не мора сите битно е на iknow бидејќи од таму се генерираат оценките во уверението.