@lala007!!! Сигурно си положена, ама за секој случај прашај ја секретарката кога ќе одиш на вежби и ќе ти каже најсигурно таа.
Регии, ама може и да те потпрашаат нешто и од колоквиумите, не детално, ама нешто што е во склоп на регијата.
Никогаш немам забележано некој да плаќа со карица, ама ако плаќаш кеш секогаш ти бара да имаш точно за да не враќа кусур
Дали постои книга за физиологија на клетка од делот МИФ и ако ја има некој во пдф ако може да ми ја прати?
Постои скрипта, мислам дека во црвената копирница ја зедов, ако е уште истата, бидејќи пред две години полагав јас. Пдф немам.
Уште нешто, за ХЕ1 потребни се 2 учебника: општа ембриологија на човекот за 1 колоквиум и градба на ткива за 2 колоквиум, а за ХЕ2 книгата хистолошка градба и ембрионален развиток на поединечни органси системи?
Да но и за хистологија и ембриологија 1 ти е потребна книгата за органски системи бидејќи завршниот ви е КВС, скелетен и лимфен систем.
Дали може доколку некој ја има во пдф форма книгата по медицинска психологија и социологија да ми ја прати