Здраво! Можеби прашањево не е за оваа тема, но... Дали имате е учебници по хемија, физика или македонски јазик за средно образование (за сите учебни години)? Пишете ми ако можете да ми помогнете! Однапред топло благодарам!
Да прашам,некој кој студира на МФ во Штип, дали има од некаде да се сними книгата анатомија 2 од Вашата професорка бидејки само анатомија 1 ја имате на страната на УГД. и дали се продава и каде вториот дел или таа ја има напишано само анатомија 1?
Се работи во дијагностички лаборатории. Има многу типови на лаборатории од најкласичните биохемиски за крвна слика па се до микробиолошки за микроорганизми, имунолошки и генетски за испитување на најразлични имунолошки и генетски анализи(мутации,автоимуни заболувања). Има многу работа и не е можно се детално да се опише но во главно работата е во лаборатории.
Здраво , дали има некој што полагаше физио 1 , квс колоквиум во вторник? Дали некои од прашањата што ги имаа дадено во понеделникот се повторуваа во вторникот ???
Комплетно се сложувам,самиот тајмер ми прави притисок ! и само на времето гледам наместо да мислам што да одговорам и дури после тоа попладне кога ке ми текна за прашањата,кога сум смирена без притисок,не би отговорила никогаш така.Дефинитивно тест со таков тајмер од 15,20 мин е неадекватна проверка ,колоквиумите нажалост ги претворија во ради реда..