Кој период од прилика се полагаат паднатите колоквиуми анатомија 1 и дали може во ист ден со испитот?
Пред две години во прв рок од сесија се полагаа тестовите од паднатите, а по некој ден усното, сега директно истакнуваат списоци и пред полагање се знае кој ден ќе е усното. Ако сите три колоквиуми во колоквиумски ти беа положени бираше кога сакаш завршен испит, ама ако имаше паднат колоквиум, автоматски беше за во втор рок завршниот откако ќе положиш колоквиуми, сега мислам сиректно по положувањето на паднатиот колоквиум веднаш е и завршниот дека само 1 рок даваат во сесија.
Ќе може ли некој што има е сега 2 или 3 год или што има завршено за физиотерапевт да ми пише во ЛП да се консултирам за нешто
какви прашања прашуваат усно анатомија за нога? не го положив делот за рака па не знам што прашуваат..ве молам ако знаете да ми помогнете..
Добиваш коска, да ја поставиш и објасниш. Прашање за мускули ќе добиеш, артерија и нерв обавезно. Да објасниш пат, соодноси, гранки. Може да те прашаат за лимфа или вени, зависи кај кој професор си дали ќе влечеш прашање или тој ќе те прашува.
Никој не ми пиша, значи изгледа нема. Дали може знае некој од друг смер на тригодишни дали онлајн се бранат дипломските? И дали нешто се плаќа за дипломата, за изработката, за пријавување? Имате информации?
До сега сум забележала дека проф. Јулија и проф. Зафирова се најчесто од сабајле. Аце обично ги зема тие што се подоцна, исто и Чадиковска, ма да, мислам дека нема врска.