Порано го држеше проф. Васкова, сега дали го презеде некој друг, не се сеќавам. Како да наслушнав дека д-р Синиша ама не ме земај за збор.
Дали студентски работат регуларно ако сакам потврда да извадам веднаш ми ја даваат или пак има кутии и чуда? Ако дознаеш инфо пиши дали бил лесен плс
Јас бев минатата недела на 3ти и работеа. А имаше објавено и на ФСС дека работат од пон до петок од 12:30-14:30.
Dali nekoja ima iskustvo biohemija 2 zavrsen ispit kaj prof. Toseska? I dali ima kombinacii na prasanja koi gi dava pocesto, za koi temi prasuva najmnogu?
За разлика од другите професорки на катедрата кои ќе прашаат две три теми со нејзе цела книга ќе ја поминеш. Ама професорката е премногу коректна и ако имаш учено ќе положиш 100%
Дали има некој инфо за предметот Научниот труд да се напише и објави, требаше да се одржи семестаров, ама нема никакви информации што треба да правиме?
Се прашува, обавезно едно прашање од тие темите на крајот на книгата, и не прашува да и раскажуваш туку само да и дадеш одговор на прашањето. Ама е многу коректна.
Здраво. Втора година сум, дали може да ми помогнете кој предмет можам да го пријавам сега за во четврт семестар како изборен?
И ако може некој да ми објасни што се случува со изборниве предмети, односно до кога и колку мора да имаме земено. Сега го пријавив Растројства на спиење и несоница.
Здраво, дали може некој од постарите колеги да сподели искуство за полагање на испит Патологија1? Знам дека сите се си прича за себе од таа катедра ама чисто ме интересира да добијам слика за тоа како оди испитот, ако може да пише некој кај кој професор бил и што прашања добил
Право и јавно здравје, здравје на мигранти, оценка на здравјето и стратешко планирање на здравјето во заедницата, еволуциска генетика, развојни гени, комуникации и комуникациски вештини, растројаства ти е со полагање. Вкупно 5 до крај на студии треба да имаш