dali evaulacijata treba da ja popolnime od linkot shto e spodelen od strana na fss, ili treba da se pojavi i na iknow kaj sekoj oddelno nekoj del za evaulacija?
Dali kaj uste nekoj po popolnuvanje na evaulacija po nekoj predmet istata ne se pojavi kako popolneta vo iknow, odnosno uste stoi 0? I dali kaj uste nekoj po nekoi predmeti gi nema moznostite za klikanje, tuku samo prasanjata i sledno i nazad kopce?
Кај нас скоро на сите предмети не можеше да се избере ни професор. И не е прв пат, и претходно беше вака па само си кликавме следно и не ни правеа проблем, но еве оваа година кажаа дека тоа ќе се смени ама пак ништо ...
Znaci samo da si klikame next next i tolku, iako nema profesori ili se gresni i nema opcii za ocenki?
Само кликаш следно и зачувај на крај, ова не е првпат да нема воопшто проф или да има ама да не се тие кои предаваат.
Дали запиша некој семестар веќе? Ако да дали даваат да се запише без да се имаат сите потписи у индекс или мора да се чека потписи да се земат од сите катедри? Пошо по некои предмети уште немаме земено потписи, а е отворен уписот веќе, па пак ќе бидат гужви за последни 2 недели ако сите чекаме до тогаш...
Не ми се верва дека некој бил да се запиши па да кажи, рано е, би требало да чекаме потписи, али јас како што разбрав нема да се чека во деканат туку ќе се остават документите во кутии така да кога и да се запишиме не би требало да чекаме
Знам дека напнав со Анатомија3 ама никој не не известува ништо за елиминарниот тест, освен кој е материјалот. Дали се сеќавате каква беше структурата на тестот, колку и каков тип на прашања и колку време... Барем од прилика да знаеме што да очекуваме. Фала ви
Имаш два теста, еден за органи, еден за цнс, и двата се со иста структура. Има прашања на заокружување, неколку на надополнување, и по три есејски. Јас полагав лани, во претсесија во јуни, не знам дали има измени од тогаш.. Во однос на времето, немаше премногу време, ама беше доволно за да напишеш до крај, се стигнуваше.