Регии, многу ретко нешто од колоквиум од типот кој нерв го инервира тој мускул, ама скоро сите се држат секогаш до регијата
Сепак ако имаш време повтори си и некои побитни работи од артерии и нерви. Онака основни работи.. И изгледај видеа од дисекции бидејќи јас кога полагав кај Папазова испит, освен што си кажав за региите потоа таа само покажуваше мускули и јас требаше да кажам кој мускул е во која група е и слично (секако само оние кои добро се познаваа, а и да згрешев не беше проблем освен сега ептен ако не утниш нешто )
Знае ли некој нешто за изборниот предмет Вродени деформитети на стапалото? Втора година сум и ми го даде да го запишам за во четврт семестар а и видов дека нема некои предуслови за запишување. Дали се полага или е само со семинарски?
Здраво за упис на семестар за приходна шифра и програма (723119 41) пушуваше нешто за самофинансирање истата шифра важи и за државна квота или..?
Здраво бев денес за вадење слободна со потврда за запишан летен семестар, ама ме вратија и ми рекоа да донесам потврда за зимски семестар зашто не можело до летен. Вие како извадите и дали стварно морам одново да вадам потврда
Нека ти ја сменат у студентски за зимски нека ти дадат. Објавија Студентарија дека мора за зимски да е потврдата за продолжување јсп.