Казна се плаќа мислам 1000 денари, можеш да запишеш семестар, само тој предмет ќе го презапишеш наредна година. Али да не добиеш потпис е ретко, затоа дават да се колоквират пропуштени вежби, од предавања сега е присуство 30% така да тешко е да не се добие потпис
Dokolku ne se pojavish za polaganje na kolokviumite sho si gi padnala ovaa sesija dali slednata imash pravo da gi polagash ??
На влечење ми се паднаа плазмодиум ентеробиус вермикуларис и интрахоспитални инфекции кај проф. Кафтанџиева. Полагав септември 2020 сеа нз дали е сменето нешто
сакав да прашам,дали втор семестар пак се плаќа истата сума,или сумата од iknow,според кредитите,дека нели највеќе кредити се 35,а сега втор семестар се 28,на iknow ми пишува помала сума,дали таа сума треба да ја платам од iknow? Доколку некој знае би му била благодарна
Девојче убаво ти кажа Дрим, цела сума плаќаш и на студентски да прашаш истото ќе ти го кажат. Кога запишуваш нов семестар секогаш се плаќа цела сума. Барем на медицински сите имаме познаник што не ги запишува сите предмети и знаеме како функционираат работите.