Јас кога запишував трет семестар дека не слушав биохемија во ајноу ми пишуваше 4700/800 така нешто и бев во студентски да прашам дали да уплатам 100е или колку што ми пишува во ајноу дека сепак скоро 1500 денари помалку ми се фаќаше по ајноу и ми рекоја дека треба полна квота да си платам без разлика дали сите предмети ќе ги слушам или само еден/два.
Dali ako ne se pojavime na prepolaganje na nekoj padnat kolokvium imame pravo da odime na istiot vo narednata sesija?
Nekoj od postarite kolegi moze da mi kaze iskustvo za kaj prof. Stojkovska infektivno? (Izvinete za latinica od telefon sum uklucena)
Ако го платиш предметот што не го слушаш после наредна година кога ќе го слушаш не треба да го плаќаш, и мене така ми рекоја, а после кога го слушав одвај се објаснав дека ми е веќе платен претходната година, затоа фотокопирај уплатница
Дали е можно да ни го поништат вториот колоквиум генетика, јас лани во мај го полагав, ги положив и првиот и вториот
Во образецот на заверка за зимски семестар нема место за сите задолжителни предмети, дали има нешто врска каде да се запишат за тие што нема место?
Чекаат во последен момент, за да се напрај гужва пред деканат последните деној од упис. Требаше то да се среди веднаш после празниците, а не во последен момент да се чека кога ни требаат индексите за испитите