Ве молам ако има некој што полагал завршен миф делот физиологија лани да ми пише да се консултирам нешто Ви благодарам однапред
Совети за полагање кај Башеска, дали да се појавам на испит или да оставам за наредна сесија. И дали ако одам наредна сесија ќе се паднам повторно кај неа?
И јас сум кај неа распределена, и мене ме интересира ова. И од кои матерјали прашува, што најчесто прашува патологија 1?
Ако имаш учено добро од Робинс и малку храброст оди кај Башевска. Професорката е малку специфична, ти треба големо трпение затоа што многу пати враќа за да донаучиш. Наредна сесија дека пак ќе се падниш кај неа нема правило, освен ако си толку баксуз. Бара препаратите сите да ги погодиш, и секој нареден пат го зголемва бројот на препарати
Да, знам од претходни генерации кои цела сесија полагаја кај неа, со постојано враќање, и не пишува високи оцени
А, барем има ли шанси да се положи испитот кај неа? Оценката не е ни битна, условот да е фатен.И ептен детално ли го бара Робинс?
Здраво ја полагав кај професорката. Многу е фер и коректна. Може да те праша се (меѓу кои и лимфоми). Односно прашува 3 прашања, може да те праша и за делот од Башеска (дегенерациите) Бара основа, не замара со детали и ситници, но ако знаеш супер. Става добри оцени ако види дека студентот учел. Сума сумарум супер проф
Најубавиот испит на факултетот до сега го имав кај неа медицинска хемија. Професорката е префина, прекоректна, прашува многу, бара логички да го имаш сфатено матерјалот, да поврзуваш реакции една со друга, не сака да е набубано напамет и наградува со високи поени ако види дека си го сфатил убаво матерјалот. Преубав испит значи, предобра професорка.
Видов дека прашувате за проф Башеска јас еве одамна имам полагано кај неа па да не се повторувам генерално ова можам да ви го кажам. Со среќа и дај боже да си положите, само малку подобро повторување и усовршување на материјалот треба @floppy77 @Geek^^ и друг некој ако прашал извинете ако заборавив за вас две прочитав Среќно женски