Да и ова еве не го имам кажано во постот, буквално не престанав да зборам 2 саати минимум теорија ме прашуваше, после практично уште саат време сигурно, за 7ца одвај и за таа се мислеше ух уште ми е пред очи . Иначе знам од муабети али ова одамна од мое време дека знаела и по некоја 8,9 да пише лично некој не познавам од тие, ама сепак ваше знаење, среќа можеби вие едни од нив ќе бидете .
Се положува. Јас учев 3 дена и положив со убава оценка. Најмногу прашуваат формулите, да знаеш да ги објасниш и за што се применуваат, секако и дефинициите за тие формули (како пр.што е наталитет). Убаво разгледај предавањата од професорката кај кој си распределена, мене најмногу ме прашуваше професорката од своите предавања.
Лесно се положува, зависи кај кој проф си секој си има нешто што повеќе прашува и убава оценка се вади
По колку време го враќаат индексот од деканат сега за уписиве? И дали се чека повторно или е како што кажаа само со оставање на документите?
Може ли да запишам втор семестар без сите потписи во индекс? Некои ќе се изгледа само онлајн, англиски и психологија абер немаат па И сакав да прашам во iknow ни го пишале изборен растројства на спиење ама ни предавања имавме ни полагавме да го запишам ли на листот за заверка на семестар?
Може, само за миф ако немате не знам дека пишувавте овде немале сите право на потпис. А за раствојства не пишувај по гршка ви е сигурно
Добра е професорката, јас полагав кај неа бара знаење сака да е учено од робинс, знае да прашува и надвор од материјал но сосем логични прашања поврзани со темата ама и да го не го знаеш тоа не е страшно, помага доколку заглавиш, претходно ти дава време да си напраиш концепт, јас имам баш позитивно искуство кај професорката
@Belllaa1 и јас имам полагано патологија 2 кај нејзе. Многу е коректна, смирена, сака логички да ги рамислуваш работите. Еден од поубавите испити, само што многу долго трае испитот, усното заедно со практичното. Се сеќавам бевме од 9ипол, почнавме некаде од 10, а завшивме во 14 часот.
Ако отидам утре за упис на семестар,одма ќе ми го вратат индексот?(дека нели треба печат да се удри) или ќе мора да чекам неколку дена,бидејќи за нареден ден треба оценки да ми впишат во индекс