Убаво ти пиша Флопи, прашај во деканат, ние не знаеме вакви информации да ти кажеме. За вакви работи најсигурните информации се од деканат
Ве молам пишете биохемија1 како е на практичен и завршен писмено , знам дека има досега многу пишувано, ама немам време да барам, фала ви
Јас од презентации и плус си гуглам тоа што не ми е јасно и ги преслушувам предавањата кои се снимени
Дали знае некој Арбен Таравари почна ли со предавања на факултет? Ми треба контакт од него не знам на тимс дали е истата личност под тоа име
Пред некое време запишав летен семестар, ама не ставив ни еден изборен предмет, сега сакам да запишам и изборен ама на iknow немам опција, иако уписите за летен семестар се во тек. Дали и кај вас е вака и дали ќе можам да запишам и изборен предмет
Дечки, дали некој има искуство со физиологија прва година да бил на консултации? Дали прашува само прашања од твојот тест или што и дојде?
Јас влечев едно прашање, и ме испраша и теорија во склоп со прашањето. На документот кај што ги пишува испитните прашања, најдолу пишува што да се повтори од теорија.
Физиологија 1 закажаа практичен испит во понеделник (кога се полага и Биохемија), вторник и среда (се полага Анатомија3). Па дали доколку се поклопи терминот пример во исто време имаме некакво право да се смениме и да ни се даде шанса да полагаме по двата предмети? Каде треба да се обратиме? Катедрата ни кажува дека ако има поклопувања треба да си одбереме што ни е побитно...
Dali so rez radio se misli na prva grupa test ili kako polagavme vo 2 termina? Me nema na nieden spisok, a gledam od 2 termina ima lugje. Ili padnati sme tie shto ne nema? Nez shto e rabotata, ne sfakjam?
На катедра во вакви ситуации се обраќа или кај професорот кај кого полагаш за да го замолиш за друг термин
Здраво,дали физио1 на завршен усно се паѓаат стриктно само испитните прашања или може и за некоја друга вежба да бидеме прашани?