Не знам дали е најсоодветна темава за ова прашање. Предложете од кај да се нарача или купи медицинска униформа. Од кои сте задоволни? По можност и матријалот да е поеластичен, а не крут. Тие што се во близина на државна ги имам видено .
Види ги тие во близина на клиника, три имаш, една кај аптеките и пекарите доаѓа некаде спроти гинеко, таа спроти Ранде и една во близина на семафорот пред постојката кај нлб. Имаш една и во гтц најдолу кај Кам и Веро во пролазите, не знам како се викаше, малечка продавничка е, ама ако се распрашаш ќе те насочат ја знаат.
Хигиена имате земено оцени во индекс тие што положивте изминативе 3 сесии? Кај професорот Спироски да не знаете кога ќе може во индекс оцени да се земат? Дека во група ништо немам прочитано, да не сум пропуштила некое известување? И за изборните исто за во 3 година немам ништо прочитано во групата, изминатиот семестар имаше нели списоци за сите изборни да се запишеме. Дали јас нешто не читам добро или ништо нема?
Колеги ве молам било кој колега што има било какоф pdf document по предметите патологија,патофизиологија ,онкологија,ортопедија,анестезиологија,урологија да ми прати ? Благодарам однапред
Na medicinski sum mi trebaat za drugar Ako imas koleske prati mi ? Zatoa sto sum jas prva godina Vi blagodaram odnapred
Дали Патолошка физиологија 1 доволно е да се учи од книгата само или се паѓаат и некои прашања од предавања бидејќи во предавањата забележав некогаш професорите кажуваат нешто плус?