Dali fiziologija na kletka se padnaa prasanja od januarska sesija na ispitot vo junska?Od lani nekoj da mi pise ako polagal vo junska?
Ne studirajte zaradi pari I da vi se isplati trudot zasto vo medicinata ne se isplatuva nikade vo svetot.Mal broj na lekari so mnogu staz, edukacija I iskustvo zarabotuvaat ubavo.Studirajte poradi ljubov kon profesijata i lugjeto zasto vo sprotivna ke bidet vechno isfrustrirani deka ne zarabotuvate dovolno. Odsekogas mlad doktor imal pomala plata od kafe-kuvarka vo pivara. Vo kolku imate motiv pari vo profesijata ne ja odbirajte. Parite doagjaat mnogu pokasno no ne se soodvetni na trudot koj go vlozuvate I ste go vlozile retrogradno. Ako sakate pari bidete politicari, avtomehanicar, kafandgija .... Dobar maticen lekar so specijalizacija od familijarna medicina zarabotuvaat mnogu poveke od specijalist vo tercierno zdravstvo.No za zal nikogas ne se dostavuvaat vistinski informacii tuku lugjeto kukaat od nekoi nepoznati prichini.
Порано потајни беа овие работи, сега станаа јавни, не им е срам да кажат. Ама ајде, сега барем еве дознавме дека се напраени списоците , честито на тие шо се наместија, ова де се паднаа кај Рубенс
Аа епа грешка сум бил тогаш… По муабети слушам сега највеќе се плашеле да се паднат кај Славица(освен Башеска), а ние се молевме кај неа да сме.
Да, од тие што полагаа кај нејзе во јануари исто и јас знам дека потешко испрашувала. Кај нас (мислам) дека веќе нема да испрашува Башеска, така што ете може некој да ја замени.
бидете малку по суптилни кога прашувате, побарајте во претходните страници некој што споделил, а не вака веќе сите разбираме како се оди преку врска, порано повеќе се криеја сега веќе се стана јавно
Озбилно Куновска има станато катиљ или помаливе само појма немаат? (без навреда) Пато 2 кај нејзе ми беше едно од полабавите полагања, повеќе ко муабет него испит.
Има и колеги со одлично искуство изминативе сесии, а има и што паднале, е сега дали не знаеле, дали таа била посторга, треба да си сведок.