Zdravo. Dali znaete nekoj da dava casovi po predmeti za prva godina fax za strucni zabni tehnicari, Oralna histologija i fiziologija i za Anatomija i fiziologija na dzvakalen sistem. Fala
Дали некој знае од колку до колку часот работат студентски прашања и дали веднаш даваат потврда за редовен студент или се чека ден-два?
Здраво Дали може да запишам предмет сега некако во деканат,бидејќи претходно имав услов за тој предмет и неможев да го запишам?? Условот ми е положен сега
Доколку некој од вас беше вчера да извади УППИ, потврда за редовен студент и уверение за положени испити го замолувам да ме извести дали веднаш ги враќаат сите документи или треба да се подигнат наредниот ден?
Мислам дека тек од октомври ќе можеш сепак нека кажат повозрасните колеги, пошто за да го полагаш предметот што сакаш да го запишеш ќе треба да слушаш предавања/вежби прво.
Здраво, на кој мејл треба да се праќаат документите за запишување? На конкурсот од УКИМ пишува дека секој факултет ќе објави на кој мејл, гледам правен веќе им кажале, а за медицина нема објавено (или јас не можам да најдам)
Здраво, дали може некој да ми каже како оди префрлувањето од еден на друг факултет, кои дополнителни документи ми се потребни од тип на положени предмети и слично. Ви благодарам однапред
Здраво, сакам да прашам која и каква е процедурата за префрлување од УГД на УКИМ, за медицински факултет. Дали се признати положените предмети и ред други работи. Доколку некој знае, нека пише.
Искуство за изборните еволуциска генетика на човекот и морфофункционални карактеристики на сперматозоидите? И колку всушност изборни треба да имаме вкупно положено?
Дали знаете дали работи Деканатот на Медицински Скопје утре? И од колку до колку часот? Кога користат годишен одмор?