Ќе и важат положените, на тригодишните знам им важеа Ти си знаеш најдобро, лани последниот во приватна беше 97,416, годинава горе долу тука би било, дали ќе падне на 96 или не никој не може да каже.
Сакам да прашам дали некој знае во делот за универзитетски пријавен лист кој скен треба да се прикачи ( тој што е купен од книжара со црвени букви или пак тој што е генериран како пример?)
Дали на УГД скенираните документи треба некаде да ги поставиме или ? Бидејќи не пронајдов никаде таков чекор , а сѐ друго ми е средено .
Дали некој од колегите сега што завршува 2ра година го чува распоредот за полагање во колоквиумските недели? Или ако се сеќава да ми каже во 3 семестар во која колоквиумска кој предмет се полагал ќе му бидам ептен благодарна
Прва колоквиумска, физиологија, биохемија статистика Втора колоквиумска, физиологија, биохемија, анатомија Трета колоквиумска, физиологија, имунологија, анатомија Со тоа што секој бира дали анатомија ќе полага во втора или трета колоквиумска недела
Јас сум запишан на овој смер прва генерација кога се отвори се што те интересира можеш да ми пишеш ЛП. Сега ќе бидам трета година