Здраво дечки <3 Дали може да ми пишат во приватна порака сите што ќе се упишуваат општа медицина во Скопје? Фалаа
Епидемиологија испит усен скоро некој да полагал да му пишам? Во име на сестра ми да прашам нешто сакам, колешка ви е.
Zdravo,sakam da se zapisam na medicinski fakultet vo Skopje pa bi sakala da mi objasni nekoj okolu prva godina,kako mu bilo?
За медицинска сестра секогаш ќе најдеш работа, поголеми се шансите, двајца колеги завршија технолози и уште се без работа за жал
Благодарам. Прашање: колкави ми се шансите да се запишам медицинска сестра во државна квота (без кофинсирање) со 65 поени?
Decki vo 4god leten semestarnekoj da bil na Erasmus od opshta medicina da spodeli iskustvo Dali se stignuva so materijalo , sakam da odam ama nz kolku e teshko
Некои колеги ми рекоа дека мед. хемија важела до јануари. Дали ако важи до јануари, од септември ќе може да се слуша биохемија или пак се презапишува?
Имаш шанси да ја полагаш и во јануари без да презапишеш зошто 3 сесии е предметот, но нема да можеш биохемија да слушаш оваа година зошто условот нема да го имаш положен.
Ако положиш во јануари хемија, биохемија 1 место во 3 семестар 2 година, си ја слушаш во 5 семестар 3 година
Не, нема да изгубиш ако во првата сесија т.е. Јануарска положиш биохемија 1, тешко е со другите предмети ама не е невозможно
Дали некој од вас што ќе се запишува Општа Медицина освен што ја пополнил iknow пријавата има испратено и email со документи? И ако може некој нека напише кои документи се потребни и ги има за да се дополниме ако на некој нешто му фали