Дали некој го има слушано изборниот Квантна и интегративна медицина и ако може искуство да сподели околу полагања, материјали и слично?
Здраво! Дали знаете колку години изгубиш ако презапишуваш Анатомија 1? Некои совети за тоа како можам да се справам со овој неуспех?
Објавени се конечни резултати за прием на кандидатите во акад. 2022/23 година на страницата на факултетот. Годинава исто последниот во приватна квота ОМ со 96,781 поен. Со среќа на запишаните
здраво! ми треба некој ако може убаво да ми објасни околу квадрирање...ме интересираат неколку работи но највеќе главното, како се квадрира и што значи да се квадрира? (ако сака некој да одвои време може и по приватни пораки, како и да ви е позгодно..)
Фала ви дечки, почастете нѐ со некој совет како да ја преживееме првата година и совети против предвремено обелување на косата, создавање брчки и подочњаци
Тежок, стресен, и на моменти разочарувачки е патот до крај, ама секоја солза, и секој паднат испит вреди и се заборава, кога ќе положите нешто, и со тоа, ќе бидете еден чекор поблиску до тоа што сакате да бидете, нечија надеж, помош, спас. Со среќа дечки, главата горе и само напред, еден ден, ќе бидете големи, хумани луѓе.