Некогаш имаше проблем се сеќавам, но вообичаено по пола саат беа регистрирани. Не функционира ништо ..
Да ве прашам дали знаете што треба да направиме со уплатницата откако ќе уплатиме за обезбедување, треба да ги однесеме на студентски прашања или?
На институт по анатомија, во зградата карши министерство, ако влегваш од таму, на крај на ходник од лева страна долу е патологија, по скалите се качваш и тука е анатомија
Може прашањево не е за тука ама најактивни сме како колеги Автобуси јсп навечер до колку саат може да се возиме со бесплатната картичка?
Дали можеш да ми испратиш линк тука или во приватна порака од страната каде што се проверуваше присуството? Имам заборавено после толку време и на новиот телефон не ми е сочувана
Decki knigata Promocija na zdravje i zdr.vospitanie za trigodisnite kade moze da se zeme?Mora original?
Дали во деканат може да ми внесат оцена во iknow која ја имам во индекс? Оценката ми е земена веќе почетокот на септември но сеуште не е внесена во iknow. Ја потсетив и секретарката минатата недела, но сеуште ја нема внесено