Секоја професорка мислам дека си прави за својот дел прашања,.сеа дали повеќе ќе има од харпер или од џекова не знам дали некој би можеш да ти каже
Ај некој да ми прати ако може биофизика прашања за прва година прв семестар општа медицина и анатомијааа исто ако може
Zdravo, nekoj shto e na ugd dentalna medicina da mi pishe vo lichna poraka. Imam nekolku prashanja. Fala odnapred
Во врска со известувањето за грешка, каде треба да се пријави грешка? Ме пишува дека сум се куцнала на предавање од предмет кој не го ни слушам, и не сум била секако на предавање, па се загрижив да не се направи некој проблем ако подоцна ги гледаат списоците
А што е работава што 3 дена од амфитеатар епидемиологија нема регистрирано присуство на предавања? Ниеден присутен на час стои дека не бил. Гледам во други амфитеатри за понеделник имаше регистрирано.
Ако сака некој што има прашања биохемија 1 за прв колоквиум и анатомија 1 за прв колоквиум да ми ги прати во порака... Ви благодарам однапред.
Дали тука има некој од смерот радиолошки технолози (трета година) или некој ОМ што го ислушал предметот нуклеарна медицина?
Мене ми е слушан и положен нуклеарна медицина. Слободно пиши ми за што те интересира околу предметот.
Дали некој знае како на страната е-услуги за стипендија можам да прикачам повеќе документи на едно поле, пример еве за уверението кое е две страни? А ми дава само за еден документ и ако прикачам нов се губи претходниот. Help