Нема опција на медицински Скопје, ќе го презапишиш и плаќаш казна од 1000денари затоа што немаш потпис
Епидемиологија сигурно ли 6 сесии важат колоквиумите? Се надевам ќе прашаат и ќе потврдат за секој случај, нели промени со шеф имаше нешто?
Да, за жал Колега од угд ми кажуваше како си плаќал потписи за да не мора да оди на предавања... И јас бев запрепастена...
По медицинска етика имам оценка во индекс, но во iknow не е внесена. Каде можам да се обратам да за ми биде внесена?
Прашај дали ја има во книжарницата на деканатот, ако не тогаш најверојатно ја нема во оригинална форма.
Провери кај луѓето со продаваат книги на кеј. Често знае да се најде медицинска литература. Но според мене навистина немаш потреба да плаќаш такви суми за оригинали пошо факултетов е 6 години, има предмети до двојно поголеми книги. Сепак индивидуално си е тоа.
топла препорака да не купуваш оригинал. 700 денари е сега може и повеќе и буквално е обична копија со корици во боја. пола страни ми испаднаа. Катастрофа дојде со книги и практикуми, брука. Ама тоа е, додека си ќутиме сите ќе не стрижат