Дали доколку не се полага имуно колоквиум 1 во коловиумска недела може да се полага во испитна во јануари?
Индивидуално е, но предметит бара доста читање, а и самите професори бараат солидно знаење безразлика кај кого ќе се паднеш. Барем 3 недели би рекол дека се потребни за да ти "легнат" сите болести пошто многу се мешаат. Среќно
Какви прашања има на колоквиумите имуно-дали се оди многу во детали или основните најважни работи ги бараат, и дали се само на заокружување прашањата? Исто така оние кои учеле од скриптата што е некои 50/60 страни и презентациите, дали е доволно за да се помине првиот колоквиум, или сепак повеќе треба од Кјуби? И ако некој има пдф материјали имуно, ако може да сподели. Ви благодарам однапред
Јас кога полагав, ги полагав двата колоквиума наеднаш, и беше многу лесно, ептен базични работи имаше на тестот. Кјуби не отворив никогаш, не ја ни имав книгата. Ги гледав сниманите предавања по повеќе пати, презентациите, и малата скрипта, и ги положив и колоквиумите и усното со супер оценка.
Da toj so im drzel vezbi im kazal deka treba od nova nekoja kniga da ucat i deka bila mn skapa pa mozele da ja kopiraat , imalo poveke materijal od starata i novi vezbi vmetnato
Da ne e prof Irina Pavlovska nz , velikj bese porano ne znam dali smee pak da bide, a Zafirova e prodekan ne moze da bide
Следува како не, нека не те лажат. Јас лани бев 6та година и имав, се уште си редовен студент и можиш да извадиш потврда со шо ќе си ја продолжиш.
Истото и го кажав,отидов и со потврда вика немаш испити затоа, а што си плаќам семестар тоа не важи у државава