pisuvaj gi na listovi , i sekoj den povtoruvaj ..za pripoite mene mnogu mi pomogna anatomy learning ..simni ja ..korisna e
mene na kollokfium zamo na zaokruzanje mi padna 2 prasanja,sa muscul erector sipnae deka e muskul na grbot,za mimicnite muskuli sto pravat,jas zaokruziv deka mu davaat izras na liceto
kolegi,histologia za 3 godisnite smerovi za tkiva i organi kalvo prasanja prasuvaat lena ili asistenkite dali treba da znaeme i teorija na primer peharesti kl kakva funkcija ima ili zamo da gi prepoznaeme,dali ni dozvoluva nie da go opiseme preparatot ili sto prasuva taa?
Zdravo. Dali mozebi nekoj znae da mi preporaca student/profesor (od sredno/osnovno) sto znae Mikrobiologija? Ne bi sakala javno da naglasuvam za sto, samo dovolno e da mi preporacate nekoj.
Јас претходнава сесија (август), положив со старата книга, ништо немаше надвор од материјалот на тестот, сега не знам дали би имало промени.
Здраво, дали може некој да сподели искуство за полагање микро 1 кај професор Весна Котевска? прашува ли само од материјалот за завршен или и дополнителни прашања од колоквиуми?
Ако во iknow немам да запишам ниеден предмет, тоа значи празен семестар? И само треба да платам 3000 денари и да одам во служба? Толку е постапката?