Некое подетално искуство со завршен биостатистика дали има некој да сподели, по колку прашања обично поставуваат, дали знаат да помогнат ако заглавиш?
Znatete dali gi menuvaat kolonite kaj koj profesor ke padnesh anatomija? Ili sekogash bile tie istite vo ista kolona?
Некогаш ги менуваат некогаш не. Во колоквиумска ми се погоди ист редослед на професор од постари колони што биле исто така подредени. Некогаш и не ми се погодило. Зависи... Додека не видиш официјално кај си, не ти е ништо сигурно сто посто, не се ослонувај на постари списоци.
Некој да сподели искуство кај проф. Весна Котевска за микро 2, што прашања добил, што од колоквиуми најмногу прашува…
Vrskiite se mestat niv gi zemat, a za drugite nema vrska moze istata tabela samo vrskite gi premestuvat
Тие што ќе полагате денеска епидемио усен испит ако може да споделите искуство како ќе поминете за тие што го оставивме испитот за во летните сесии.
Dali imal nekoj iskustvo za zapisuvanje semestar kade site predmeti gi prezapisuvas , se plakaat samo krediti za istite odnosno brojot na krediti od predmetot se mnozi so 400(za privatna kvota), se sobira sumata i site na edna uplatnica se plakaat ?
Анатомија 2 за анатомија 3 и физио 1. Медицинска хемија за биохемија 1. Потпис генетика за имунологија.
Јас пред некоја година полагав, нз дали е исто сега. И пато 1 и пато 2 кај неа бев. За пато 2 испрашуваше многу подетално некако, и потпрашуваше дополнителни прашања. Прво три препарати даваше од практикум, било што може да ти се падне. Потоа 3 прашања. Ама мислам дека е една од поокеј опциите, покрај Рубенс и Куновска . Колешка со мене шо полагаше не знаеше ни уста да отвори, ама ништо буквално. Рече прво дека ќе ја падне, ама и даде после друг ден да отиде и положи девојчето.
фала ти многу, доколку има уште некој било какво искуство би замолила да пише.. има само презентации, не знаеме кај кој професор сме, слушнав дека сите различно бараат па затоа..