Здраво колеги, дали некој до сега има преполагано промоција кај проф. Ќосевска и дали знаете која е процедурата ако е веќе внесена оценката на iknow? Слушнав дека мора да се обжалува испитот, ако знае некој да ми каже што точно треба?
Годинава генерално резултатите де послаби од матура. Тоа го потврдија и од ДИЦ, со што во школо каде има многу одлични ученици, како и моетое на матура имаа 3, или 4. Генерално Англиски има 6/7 петки од околу 220 ученици, барем во моеото школо.
Јас слушнав дека годинава повеќето матуранти ќе одат на Штипскиот и Тетовскиот факултет на медицина.. Останува да видиме за неколку дена како ќе биде. Среќно на сите што аплициравте во Скопје!
Одиш на студентски со молба да ти ја поништат оцената. Се плаќа само не знам колку и ја поништуваат. Втората оцена која ќе ја добиеш е крајна оцена. Амаа не се замарај за промоција, плус инат ако ги фати. Гледај да фаќаш услови а не просеци кои за ништо у животот нема да ти требаат. Секако после за специјализација има многу други побитни фактори а не просекот.
Zdravo, spored moeto smetanje imam 90,36 poeni, dali ima sansi da me primat na privatna kvota vo Skopje ili ne?
Здраво, за упис дали треба сега само електронски да се пријавиме и после ако не примат тогаш да ги носиме документите до факултетот ?
Здраво, сакав да прашам дали некој има прашања Биохемија 1 за колоквиуми? И од кој материјал треба да се спрема испит Имунологија? Благодарам!
zdravo decki ne mi dava da go otvoram interniot prijaven list za da go iskopiram dali go ima i nekoj drug istiot problem?
Дали за запишување на факултет ќе мора да го имаме променето државјаството? Бидејки сега ми е во Македонија, дали ќе биде задолжително да пишува Северна Македонија?