Лани последниот беше со 96,9 или 96,7 така нешто, а примаа 200, годинава со 250 имаш некоја мала шанса
Каде може да најдам конкурс за специјализација? Ме интересира да видам колку слободни места има и каде. Еднаш случајно најдов ама сега се утепав од барење не можам да најдам
Дали некој има искуство со префрлување од УГД илиТетовски универзитет на Медицински факултет во Скопје? Теоретски е можно, но практично дали функционира?
Dali znaete dali ako po vtor pat se prezapise anatomija 1, vazat vezbite ili treba odnovo da se posetuvaat?
Moze sekako, zavisno od toa kolku ti se nauceni, i sto imas od tie predmeti, dali samo zavrsen, ili i kolokviumi, ama sekako dokolku se posvetis, mozes.
Здраво дечки, матурантка сум,завршив средно медицинско па сакам да продолжам понатака за сестра акушерка. Дали би можел некој да ми објасни како иде за тој модул? Дали го има на тригодишните или пак мора на општа да се запише па потоа со тоа да се специјалицира? Ви благодарам однапред
Ја отворив страната и претходно,но си реков да не не постои повеќе како модул. Ти благодарам Дали можеби има некој од групава што го студира тоа, да сподели искуство како е?
Zdravo, jas sum sega maturantka I sakam da se zapisam za akuserka, no ne znam nisto za toj Smer, ke mozes li da go spodelis tvoeto iskustvo, da mi kazes kako e od prilika. Ti blagodaram od napred❤️