Знае некој кога може да се носат индексите епидемиологија за оценка, односно дали имаат правило кога смее да се носат?
Zdravo, dali moze nekoj da mi objasni kaj se naogja kancelarijata na sekretarkata na katedrata po patologija?
Во холот на институти. Пред да излезеш од задниот влез (накај деканат) има врата од лево. Таму побарај ја. Или директно на институт, бидејќи знае да не отвора на врата
Практикуми обично се носат. Зависи од вежбата, анатомија ќе гледате коски, ќе ви објаснуваат кое каде е, миф и хистологија ќе гледате на микроскоп, другото мислам само теоретски се.
Zdravo Dali nekoj iznajmuva koski za anatomija? Ili znaete nekoj sto iznajmuva? Isto taka i atlas mi treba. Site od Neter go falat ama ne znam dali vredi za tolku pari da go kupuvam. Ako nekoj go prodava na staro ili prodava nekoj dobar atlas neka mi pise
Дали дозна некоја информација за земање оценки епидемиологија? Цело лето чекав известување за оценки кога да си земеме да пишат, ама немаше ништо. Во iknow е внесена, сепак и во индекс да си ја земеме, да не ни се трупаат не земени оценки.
Здраво, дали некој има прашања или памти отприлика што се бара на елиминаторен за прв колоквиум анатомија 1? Слушнав дека бил прилично тежок.
Dali ima nekoj diplomirano i da zavrshil so izbornite vekje ili nekoj da znae tochno info dali izborni od katedra po socijalna medicina gi vodat kako pretklinichki ili klinichki izborni? Mnogu mi e zbunuvachki ova so izbornive.
Некој да знае дали може да се стажира (конкретно за радиолози) и на друго место освен на клинички центар? На пример поликлиника Букурешт