Здраво, би сакала некој што дипломирал од тругодишни да ми објасни постапката за носење обрасци, носење дипломска и се друго. Бидејќи имам некои нејаснотии во сето тоа,па би сакала да прашам. Фала ви!
Zdravo. Dali nekoj moze da mi kaze nesto poveke okolu ispitot Nevrologija? Kolku vreme otprilika treba za da se spremi, kakvi se profesorite i slicno? Fala
Здраво, ми треба копија од дипломата за средно која моментално ми е на факс. Дали некој знае можеби како оди тој процес да се добие копија? Фала
Здраво колеги. Има ли код за тимс за изборниот Здравје на мигранти? И ако може некој да сподели искуства со предметот и со Право и јавно здравје. Благодарам!
Здраво!! Дали некој може да сподели информации за изборниот еволуциска генетика, дали се слушаат предавања или пак оценката се добива само од семинарска; и дали самата семинарска се презентира или само се испраќа..? Ви Благодарам!!
Здраво Некој да сподели искуства од изборните Абдоминална ехотомографија и Кутани промени кај системски болести?
Дали може уште во трета година да се пријави клинички изборен, со оглед на тоа дека веќе три изборни од претклиничките имам запишано? Или тоа треба после 4та година?
Да, ако исполнуваш услов за истиот. Патофиза на ЦНС можеш ако имаш патофиза положено (мислам тоа беше условот??).