Здраво, дали постојат прашања за вежбање за делот физиологија од предметот МИФ, и ако има каде можам да ги најдам?
Здраво, може некој да ми каже искуство кај проф. Магдалена пато 1? На што најмногу да посветам внимание?
Здраво, дали некој може да ми каже дали треба сите условни за 6та(стаж) да бидат положени за да се оди на стаж или не? Пример ако ми се положени Хирургија, Гинекологија само, дали ќе можам да одам на стаж додека во меѓувреме ги полагам останатите?
Јас се појавив кај неа на полагање, паднав (секако). Ако сакаш пробај си, ама реалноста е дека ептен се минимални шансите за пролаз кај неа, ако и текне така во моментот може и да пушти, ама тешко. Не се работи кај неа за знаење или не знаење… Јас лично отидов бидејќи сакав да ме има таму на список дека сум била на полагање, и сум паднала веќе кај нејзе, со надеж дека ќе видат и следна сесија нема да ме стават, и на крај не не ставија никој, сите бевме кај другите проф распределени во август.
Може да се паднеш пак. Најдобро отиди за да те има дека си паднала кај нејзе. Или ако си се преучила може и ќе положиш, не губиш да пробаш.
И тие беа кај друг проф, ама и јас мислам како Енџи, некако посигурно е да те има таму дека си паднала, ма да што сега и не е толку страшно, имаш уште две сесии.
konkretno bese za ispitite, kolokviumite pogotovo so eliminatornite sega sto gi ima ne se boza voopsto. na ispit vo glavno ne zamaraat mnogu, barem moe iskustvo i na mn sto imam zbornato, retko pagaat na zavrsen
Пред се прво од презентации, а потоа си комбинирав скрипта и Робинс. Во колоквиумската го положив, не знам сега во испитна како било, некој ако полагал нека каже. Колоквиумот беше супер, главни и битни работи беа дадени, се беше од тоа што си беше предавано и од материјалот, ако добро ти е спремено и со убави поени сигурно ќе си положиш.