Некој да знае искуство за усно Неврологија кај Проф Гордана Китева Тренчевска? Последен испит ми е и страшно се паничам
Колешка полагаше и положи кај неа, кажуваше дека положува, ама доста бара, од големата книга, а и анатомија 3 добро е да повториш јадрата, и патиштата претпоставувам.
Од државна во приватна квота се паѓа ако пример запишуваш летен семестар и немаш положено минимум 50% од претходен летен семестар или ако презапишеш предмет вторпат.
Дали некоја од професорките прашува од колоквиумот на Биохемија2 усен, и ако да, што највеќе? Ви благодарам многу однапред
Јас кога полагав сите прашуваа од колоквиумот особено за метаболизам на аминокиселини. Не знам последниве сесии како е, ако нешто е сменето.
За полагање промоција на здравје испит цела книга за учење е или има некои прашања во копирниците отприлика? (една година мислам дека имаше и мала скрипта, дали уште само тоа е или?)
Дали некој запиша семестар со електронска уплатница испринтана, или не дозволуваат без печат од банка, бидејќи во Вибер групата на УКИМ студенти се спомна дека ги враќале без печат од банка?
Јас бев вчера да се упишвам, не дозволват без печат, не можи со испринтана само, таа на шалтер ги враќаше, и им кажуваше дека добила таква наредба
Фала ти ептен за информацијата Не сфаќам зошто не дозволуваат испринтани кога си пишува дека трансакциите се пројдени