Не разбирам зошто сега го вовеле тоа кога цело време немаше проблем да се плати електронски и само потврда да се однесе...
Дали се паѓа во приватна квота доколку немаш освоено 50% од кредитите,бидејќи некои од предметите од летен семестар важат 6 сесии?
Дали можеби некој има некои испитни прашања за Биохемија2 (ако постојат), или да знаете што најмногу прашуваат професорките?
Zdravo da prasam higiena so ekologija kakov e ispitot( zaokrozuvanje,nadopolnuvanje, esejski praaanja?) Ja sum smer radioloski tehnolog.
Zdravo, dali nekoja znae dali ima posebna procedura za zemanje na dokumentite od sredno? Konkretno diplomata mi treba.
Здраво, Продавам книги/скрипти за втор семестар: -анатомија 2 практикум (нов, не е потпишуван од асистент, само првата страна е пополнета) -анатомија 2 книга -прирачник за вежби хумана генетика втор дел -практикум за хумана генетика прв дел -промоција на здравје книга -медицинска етика -хигиена прв дел -хигиена втор дел -хистологија 2 (книгите се принтатни но се сосема нови) книги за трет/ 4т семестар -практикум и анализа на случаи имунологија (нови) -биостатистика книга -биостатистика практикум (не е потпишан) цена:1000
Доколку некој има полагано испит кај проф. Е. Стојовска радиологија ако може да сподели искуство или да ми пише порака.
Dali koga se prezapishuva predmeti mozam samo uslovnite da gi prezapisham ili moram site,na primer dali moram da go prezapisham i prva pomosh ili moze da go ostavam za nareden pat?
Zdravo, kolku sesii vazi predmetot Nuklearna medicina? I nekoj dali imal prasanja za k1 i k2 po predmetot Imunologija? Vi blagodaram!