Здраво. Дали некој има пдф книга хигиена? И презентациите ако некој ги чува нека ми пише во порака. Тенкс
Дали некој знае колку време од прилика ги задржуваат индексите за предметот Научниот труд да се напише и објави ?
Lugje itno mi treba da mi pratite za upis na vondredni imam use 3 dena, nikako nemozam da najdam za suma i tie informacii od bankata i slicno
Da prasam posto za sumata na imnow mi stoi 9iljadi i nesto kako suma za sto e toa? Kolku treba da uplatam bez prezapisanite predmeti?
5.Уплатена школарина наТригодишни стручни студии за упис на семестар во износ од 6.150,00 ден за државна квота или 12.300, 00 со кофинансирањена следната сметка на Медицински Факултет Ова го пишува во маил-от кој го добивме сите студенти на Медицински, независно од која насока. Е сега дали имате друга сума вонредните, за разлика од редовните тоа не го пишува во маилот.
Уплаќаш за секој предмет што го запишуваш, кога ќе ги внесиш предметите ти ја дава сумата која треба да ја платиш
Јас гит, хепатобилијарен, мускулоскелетен и машки и женски генитален учев од Робинс (малиот), останатото од скрипта
Decki da prasam dali za vondredni studii za trigodisni strucni studii, sumata za zapisuvanje semestar e razlicna. Bidejki ne znam zosto u iknow mi stoi 9iljadi kaj sumata?
dali 6 sesii ako mi e predmetot vazi dve godini? Ili ako moze da mi objwsnite. Slusan mi e lani vo leten semestar