Jas imam super iskustvo so profesorot, ne e voopsto strasen. Vleces prasanje i raskazuvas, ako nesto ispustis toj ke te doprasa. Mene mi se padna akuten pankreatit i za slucajot od praktikum isto kazav najbitnite raboti. I mislam deka imate posoceno sto da si povtorite od knigata. So sreka
Дали на некој во iKnow му покажува број на пополнети анкети или кај сите се појавува дека се пополнети 0 анкети иако на страната за анкети се пополнети сите?
Hi dali ima nekoj iskustvo hemija usno polaganje so profesorkata Labudovik i so profesorkata Bogdanska? Na sto najveke da se obrne vnimanie? Fala!
Дали ако се пишеме на список радиологија усен испит за полагање а од Х причини не отидеме прават проблем (негативни поени, не смее да се полага наредна сесија и слично), и дали ако те распределат кај еден проф и не отидеш наредна сесија си пак кај истиот професор? Ви благодарам многу на одговорот
Дали ќе може да ми пише некој што полагал радиологија во прв рок оваа сесија или пак во било кој рок во јануарска? Ви благодарам однапред
Здраво, дали некој може да споедели искуство Пато 2 кај проф. Магдалена? На што да се обрне највеќе внимание и како прашува?
Дали се вреднуваат натпревари, дали би ме примиле ако имам земено биологија и филозофија на матура и дали можам со 93,789 поени
Не, не се вреднуваат. И подобро ти е со тие поени да аплицираш Штип, последниве години над 96,97 беа со поените во Скопје. Нз каква ви е матурата оваа година, и каква ќе ви биди конкуренцијата... Мислам дека заради филозофија ќе имаш помалку поени затоа што бараат хемија и биологија
Не најдов тема што конкретно би ми помогнала па би сакала тука да ве прашам.Дали има некаков контакт од Институтот за патологија ни број ни меил не им функционира.Потребно ми е да ми помогнат околу пронаоѓање на постари резултати дали морам лично таму или можам да прашам и по телефон.Значи ми треба помош само да ми кажат дали се таму резултатите
Дали за сите важи постот за заверка на семестар до 12.07 од ФСС или само за оние кои од претходно немаат регулирано заверка и упис? Ако знае некој сигурно Ве молам пишете