Би требало да ги има во скриптарата во склоп на медицински факултет. Порано беше во Деканат, ама знам дека ја преместија но не знам каде. Ама, како што би требало да знаеш до сега, некои книги нема да ги има во скриптарата, па мора да се купат фотокопии.
Може ли некоја од вас да ми го прати учебникот неврологија од Штип или од Скопје. Никаде не можам да го најдам
Zdravo, me interesira za otpisuvanje od fax dali ima nekakvi trosoci? I dali mora posledniot semestar da e zaveden. Fala
Zdravo dvosemestralnite predmeti kako sto se ginekologija, hirurgija i vazat 6 sesii, dali se brojat kako celosen predmet deka vazi 6 sesii ili 6 sesii vazi eden semnestar od predmetot i traat do januari? Fala
Zdravo, zaboraviv da gi potpolnam site anketite za samoevaluacija (potpolniv nekolku no sepak na iknow mi pišuva 0/7). Ni rekoa deka e zadolžitelno pa dali kje bide nekakov problem i dali možam da podnesam nekakvo baranje za da gi potpolnam sega iako pomina rokot ili dali treba nekoja kazna da se plati? Od stomatološki sum ama najverojatno za site fakulteti e ista procedura.
Dali dokolku studentot fati uslov za 4ta godina 1-2godini podocna(sto znaci go ispolnuva uslovot za polozeni 80% od predmetite) mu sleduva stipendija iako ima prezapisuvano godina? Konkretno za socijalnata me interesira .Vi blagodaram
Не памтам баш за сесии. Ама се сметаат за еден предмет. Крајниот рок е поврзан главно со рокот за пријавување на стаж.
Дали пато 2 е можно да се спреми за месец и две недели? Има ли некој вака положено? Немав време да го учам летен семестар ама ич.
Zdravo na site. Imam 99.434 bodovi od sredno. Site mi velat da baram i vrski za sekoj slucaj. Dali samo bodovite mi se dovolni za upis ili navistina treba da baram nekoj…a nemam koj
Немаш потреба од никој. Последниве години со околу 95 влегуваат последните, можеш да разбраш низ темава пишано е со точно колку е последниот.