Не враќа таа никогаш на пораки. Не знам кој ја води страната на инстаграм и дали ако пишам таму би ми вратиле.
dali i predmetite za staz ima kolku vreme vazat? Dali ako se ostavi nekoj predmet za naredna godina ,dali samo se odi na staz ili pak se plakja iako ne sme odele na toj staz?
Во запишани семестри ќе ти се појави штиклирано знакче каде што пишува верификација,а во предмети ќе се појави опција Плати онлајн
Јас добив верификација и платив,но сеуште во документи ги нема обрасците не знам дали кај мене е нешто проблем или кај никој сеуште нема.
Во ред тогаш. А и во табот предмети сеуште ми стои опцијата за избор на предмети а запишав и платив. Не знам и тоа дали така треба да е или има проблем.
Дали на сите ви покажа дека е верификуван семестарот? Кај мене се уште не е сменето, па да знам дали да одам утре на студентски или да чекам...
И кај мене не е верифициран ни останува да чекаме се надевам ќе се среди наредна недела за да можиме да платиме
Zdravo decki, dali e mozno opcijava da ne prezapisam eden predmet ovoj semestar pa da go prezapisam drugiot semestar? Ili pak treba da se poceka celi 3 sesi (ili pak zavisis kolku sesii vasi predmetot) pa da sum vo moznost da go prezapisuvam?