Здраво, да прашам дали некој знае за 7ми семестар од тригодишните студии колку требс да се плати доколку се презапишат 2 предмети, само предметите се плаќаат или и плус нешто за семестарот?
Буквално нема никакво инфо никаде. Јас се јавив во деканат, одговорната ми кажа дека немаат никакво инфо во моментот. Кажа дека сосема случајно неколку години по ред било да се август и септември, порано вика не беше така и не е правило не значи дека ќе нема. Ми рече само мора да се проверува секој ден на страната, поинаку нема како.
Дали на сите ви е верифициран семестарот и дали плативте? Кај некои од нас сеуште не е, а кај некои не ни сака да се плати
Денес конечно го верифицирале кај мене. Некој што платил онлајн да ми каже дали ја плативте сумата што стои таму или? Дека ми покажува помалку за некои 600 денари од тоа порано што сум плаќала, се слушам од семестарот регуларно, ништо не презапишувам.
Decki, se plaka sumata sto stoi na iknow ama sto ako prezapisam predmet dali treba da dodadam plus pari ili iknow avtomatski go ima staveno vo celina na sumata sto stoi vo iknow?
Радиологија колоквиумите траат 6 сесии така? односно ако сме го слушале за прв пат годинава во зимски семестар не треба да се презапише сега
Dali znae nekoj dokolku ocenka vo indeks se stavi na prv pat koga sme slusale predmet (a ni e prezapisan I treba ocenkata da e na mesto kade e prezapisan) dali e vo red I taka da ja imame ocenkata?