Kako sd odviva staz po interna se odi sekoj den, cel den ili so dogovor na prof? Isto se odvivaat kako vezbite po interna?
Moze nekoj da kaze dali e prodolzeno do 4-ti Oktomvri za plakjanje na semestar ili e do denes?I dali moze onlajn ili so fizicki prisustvo?
Вработената на шалтер рече доколку имате запишано семестар во iknow, ќе чекате верификација, па после ќе платите, без разлика што има поминато 30-ти. Е сега ако веќе до 3-ти немаш верификација, иди на 4-ти, претпоставувам…
Fala na odgovorot.Jas mislev na toa dali sega mozam da ja pocnam procedurata za plakjanje onlajn ili direktno utre da odam so uplatnici na shalter.(Za prazen semestar)
За празен не мора ни да чекаш верификација, нема опција системот, мораш на шалтер да си средиш. И да ти го верифицират нема да можиш да платиш ќе ти покажува 0 денари
Fala mnogu na odgovorot❤️, izvinete sto sum naporen.Uste samo ova prasanje dali moze da otidam sreda, cetvrtok ili mora utre bidejki imam nekoi bitni obvrski da ne gi zapostavuvam?
Сигурно дека ќе можи, ќе им кажиш дека чекаше верификација, официјално беше до 30 ама многу немат запишано и чекаат верификација
Platen mi e smestarot online, sea sakam da prasam dali vistina treba da odam do dekanat da nosam nekoja prijava? I kaj dokumenti seuste nemam stiklirano dali e kaj site taka?
Сакам да ве замолам да ми пишете од каде ги купивте практикумите по предметите од прв семестар по општа медицина? Ви благодарам ❤️
Оние што треба оригинал од книжарата на факултетот (зградата до Хипократ), оние што може копирани од локалните копирници.
Здраво, дали ќе може некој да сподели искуство што се прави на првите вежби анатомија. Инаку дали ќе ми прават проблем ако го немам практикумот утре, не успеав да набавам денес, па не знам дали би ми направиле проблем, (патем утре првпат ќе имаме вежби па не знам ни дали треба оригинал или може и копија). Фала ви однапред на одговорот!
Освен ако не е сменето нешто анатомија нема да ви треба практикум. На првата вежба се запознавате сите од група со асистентот и се почнува со коски на рака.Носи мантил.