Sluchaajano da ne ima nekoj mikro 2 prashanja za prv kolokvium oti vaka materijalot e preobemen a si imaat navika da prashuvaat gluposti
Sluchaaaajno da ne ima nekoj prashanja mikro 2 za prv kolokvium?? Oti vaka materijalot im e preobemen a si imaat navika na testovite da prashuvaat gluposti
Sluchaaaajno da ne ima nekoj prashanja mikro 2 za prv kolokvium?? Oti vaka materijalot im e preobemen a si imaat navika na testovite da prashuvaat gluposti
Прашањево е поставено неколку пати, ама ај и ја да сефтосам. Ги има ли некој томовите интерна ама пдф?
Дали има некој искуство со полагање Анатомија 3 усен колоквиум и совет за избор на професор? (добивме право да бираме оние кои сме отишле на предавања затоа прашувам)
Од претходни искуства според мене најдобро проф. Живадиновиќ, проф. Зафирова или проф. Додевски. Јас лично полагав колоквиум кај проф. Зафирова и бараше само логика на нештата и поглавни работи, поставуваше 4 до 5 прашања, 1 мускул/мускулна група, 1 или 2 кранијален нерв и ганглиони и фасции. Прашува и за крвни и лимфни садови. Со среќа.
Zdravo! Dali nekoj ima prashanja opshta embriologija i/ili medicinska psihologija? Mnogu ke mi pomognete Fala vi mnogu
Znaes deka nie ucevme od knigi na srpsko-hrvatski? Ти сериозно мислиш дека нив им е гајле?Нив им е битно парите во џеб да ги пикнат.А Медицински Факултет каде што и јас завршив како дипломиран физиотерапевт веска нема со престижен факултет..Светлосни години е назад за да е престижен.Ниту книги соодветни,искомплексирани професори,после кога доаѓа време за испит или практично ние студентите криви.
Не не, тој го имам. Мислев на нашиве три тома интерна. Гледам погоре има линк за пдф книги ом. Да не случајно има некој пристап да провери дали има интерна таму? Ја не сум веќе студент и немам поим што е со линкот.
Нема, можиш да се регистрираш и ти со маилот од iknow @students.medf.ukim.mk но нема интерна прикачено
Zdravo, dali embriologija se pagjaat prasanja samo od ucebnikot ili i od dodatnite raboti vo prezentaciite? I sakav da prasam opsto za polaganjeto, dali prasanjata se na zaokruzuvanje ili ima i esejski, dali se zeznati ili?