Спроти кафичот Рандеву таа продавница ако работи, и да видиш погоре има една продавничка карши гл влез на клиника до неа има трафика за скара
Zdravo moze iskustva za usen ispit genetika? Sto prasuvaat? Dalinisprasuvaat profesori ili asistenti? Fala odnapred❤️
Здраво Знае ли некој дали ја има книгата интерпретација на ЕКГ од Дубин во фотокопирнициве околу медицински, и ако да во која?
Ако некоја од вас учи за мед сестра или работи во таа струка имам прашање за поставување на канили. Ако сакате пишете ми пп? @Purpleheart ја има во таа копирницата на излез карши мамас. Околу 250ден и ја има и таа другата од проф. Љубица. Вторава е поубава ама потешка
za staz na opsta medicina, dokolku ne fatime uslov za hirurgija dali sega pri upis na semestar treba da go uplatime iako nema da go slusame? i dali i nareden pat pak se plakja?
Има ли некој што нема сеуште добиено мејл со инфо за запишување на летен семестар? Имам само презапишани предмети, ми стигнаа сите мејлови за пријавување испити, задоцнето пријавување на испити и слично, но не и оној со инфо за новиот семестар..
Здраво, дали има некој студент тука на медицинскиот факултет Штип - општа медицина? Дали можи да ми кажи како е на факултетот?
hi dali ke moze ako nekoj cuva snimki od anatomija 3 cns predavanja od koronata da mi isprati vo privatno, fala !
Петрушевска е можда и најдобра опција да ти се падне. Испрашува обично по тие прашања што се вртат и положува. Пишува и добри оцени
Dali nekoj znae ako ne e fatena hirurgija za staz, dali sega treba da se uplati ili vo septemvri otkako se fati uslov?