Е тоа не знам, да провериш со студентски едино, едно машко шо има таму Игор или како и да се вика не би правел проблем мислам ептен е искулиран, ама жениве..
Значи рата за семестар и тие материјални ресурси на иста сметка што е за кредити? А 100те денари на сметката за икса што беше? Ги чува ли некој жиро сметките како беа да ги прати?
Искуства кај доц.д-р.Смиљана Бундовска Коцев радиологија усен испит? Како испрашува, на што највеќе да се обрне внимание? Ви благодарам однапред
dali pedijatrija e dvosemestralen, se prezapisuva otkako pominale 6 sesii od juni se broi kako prva, fakticki se preazpisuva januari naredna god?
некој шо е на стопанска да ми помогне ако може за плаќање онлајн семестар не ми дозволува неуспешно ми кажува цело време
Дали може некој да ми даде насоки до амфитеатар хирургија (знам дека се наоѓа во зградата кај што се сите хируршки гранки, ама како точно да дојдам до него)?
Од влезот спроти радиологија што е ќе влези, одма до вратата од лево имаш скали, на прв спрат и право по ходникот.