Zdravo, dali ima nekoja dopolnitelna literatura sto vi pomognala pri ucenjeto anatomija osven ucebnikot?
Здраво, дали има некој што може да ме упати за потребна литература за предметот фармакологија? Благодарам
Pedijatrija pismeno,usno od kade e najdobro da se uci, dali se dovolni samo prezentacii? i med na trud od kade se uci? Fala
Презентации за писмено, за усно јас комбинирав презентации + Мардешиќ. Трудова си имаат два учебника нивни.
Колеги за Патофиза 1 сте спремале од книга и од практикум ? Дали има некоја скратена верзија од практикумот ? Вежбите им се малку подолги
Може ли да споделите од каде е најдобро и како е најдобро да се спрема интерна за испит? Колку време е потребно? На што да се обрне внимание и која литература ја препорачувате?
Здраво женски, дали некој има информации во врска со отварање на нова ординација по општа медицина дали е потребна специјализација по семејна медицина. Знам дека имаше предлог закон пред некоја година но не можам да најдам конкретна информација. Ви благодарам.