Ако може некој од постарите колеги да сподели информација во однос на испитот интерна во јунска сесија. Кој период во сесијата обично излегуваат списоци по професори и колку време после нивно објавување се закажува испитот? Знам дека зависи од професор ама отприлика
Од колегијалност нема да споменам име, но зборуваш за колешката Албанка кој излегуваше по портали дека ако не ја задржат ќе биде приморана да си оди од државата?
Јас кога полагав мислам некаде средина на сесија беа, бидејќи проф ни даде околу 1-2 недели простор, на 5ти јули знам полагав.
Здраво Знае ли некој дали интерна медицина од Харисон ја има во фотокопирниците околу медицински или во градската библиотека?
Добар ден, дали можеби некој од вас ги има книгите по Анатомија 1 и 2 кои се користеа до 2019 во пдф форма, или дали можеби знаете која копирница може дa ги има? Благодарам однапред
Здраво. Дали има некој информација во врска 6 месечната платена пракса за општи доктори? Кога би не викнале? И дали ќе има огласи во ЈЗУ за општи доктори?
Dobro vecer, jas pisuvav porano i sega me interesira bidejki sum od kocani, dali ima studenti/ki koi ne doagaat na faks poradi tragedijava, odnosno dali vi e dozvoleno otsustvo, primer ako imash nekoj blizok povreden, dali se fer profesorite na toj del?
Колоквиумска недела е тековнава, беше поместена поради ситуацијата, така што се даде една недела простор.
Dobro ne eve znam primeri na studenti i studentki od kocani imase povredeni nivni bliski, j me interesira dali ako primer nekoj e otiden vo stranstvo za da bide so nekoj blizok i ne se pojavil na kolokvium ako ovaa e kolokviumska, dali ke im bide dadeno pofocna da polagaat ili morale ovaa nedela da polagaat