Zdravo, dali nekoj ja znae procedurata dokolku sakam da odam vo Svedska da se vrabotam i specijaliziram ili poznavate nekoj sto zaminal od Makedonija vo stranstvo da raboti kako doktor (osven vo Germanija) osven jazik c1 dali treba nesto dopolnitelno da se prepolaga, kolku trae seto toa i dali e voopsto vozmozno? Blagodaram od napred
Здраво, дали некој знае дали при запишување (не упис) може некој друг да ги однесе моите документи? Запишувањето оваа година е на 4ти, 5ти и 9ти септ. Дали можам да отидам јас кога сакам или не викаат по ред?? Ве молам некој ако знае да ми одговори. Благодарам однапред.
Дали знае некој кога од прилика би имало резултати од конкурсот за приватни специјализации што беше во јули?
Дали некои има некакви информации околу стажирање за мед.лаборант или каде воопшто треба да се праша?
Zdravo, nekoj sto se zapisuva na medicinski da mi prati ili kaze koja e potocno ziro smetkata na fakultetot za uplatnicata za prijavuvanje bidejki gi ima povekje?
Zdravo,dali znaete dali rabotaat ili ot koga pocnuvaat so rabota dvete skriptari? i prodavnicata kade sto se prodavaat originalnite ucebnici ot MF ?
Zdravo, me interesira za medicinska hemija da ne znae nekoj, kolku vreme davaat od testot do usnoto od prilika? Znam deka zavisi kaj koj profesor ke si, ama dali nekoj davaat odma za 2-3 dena?
Здраво,двете скриптари за учебниците за МФ во Скопје знаете ли дали работаат? и книжарата за оригинални книги ? иако сме август?
Prezapisuvac sum, pa dali nekoj od prva godina moze da mi kaze shto od anatomija 1 delot za glava e recheno deka nema da se prasuva, tuku treba da se znaat da se nabrojat delovi samo? Blagodaram odnapred