Дали некој има волонтирано на клиника и која е процедурата? дали тоа помага за да добиеш специјализација?
Дали некој има волонтирано на клиника и која е процедурата? дали тоа помага за да добиеш специјализација?
Еден месец после завршување на конкурсот и се уште нема резултати… Да не има некој инфо што се дешава?
Ve molam dali nekoj znae koj predmeti treba da se polagaat za transfer od Stomatologija na Medicinski? Ve molam ako nekoj znae neka mi pise itno mi e
Zdravo decki, dali ima nadez da si prodolzam so medicinski ako seuste sum 2 godina isto nekolku predmeti od 1 godina a osvari treba da bidam 4 sega od oktomvri ! Blagodaram
Здраво,би сакал да ве замолам за поддршка т.е совети во врска со студиите на Медицински факултет и работење во слободно време во лична порака.Ви благодарам.
Ne mozes da studiras na medicinski fakultet I da rabotis Ako ne sakas da zaglavis od pochetok. Studiite ne se lesni.
Има надеж како нема, ако го сакаш нештото до наредна година среди ги предметите и догодина ќе си бидеш 4та. Со среќа и со лесно
Некој да полагал комисиски? Колку поени треба на завршниот за да ти е положен? Дека на предиспитни имам 57, а 5 од завршен и пак неположен??? Ви благодарам
Отвори си курикулум пишува за секој предмет минимум поени за пролаз. Комисиски се пријавува најкасно 24ч по резултатите мислам