Ако одиш по улицата што води кон деканатот на Медицински факултет: Ја поминуваш рампата за паркинг и првата улица одиш десно. Тука, исто од десна страна по скалите нагоре е амфитеатарот.
Мислењево ти го најдов од лани ама гледам ти си пишала само за торакална колешке од кај да се спрема за колоквиум, затоа те цитирам. Доволно е ова за да се спреми добро колоквиумот?
Во зградата што се наоѓа пред Министерство за здравство. На втор спрат. Од другата страна на ходникот. Чекајте се со колеги. За полесна ориентација.
Zdravo, dali ke moze nekoj da spodeli iskustvo za 3 semestar? Osobeno za anatomija 3, fiziologija 1, biohemija 1, imunologija,…
Dali vlijae prosekot na kraj od studii pri vrabotuvanje/ specijalizacija? ili se zavisi od toa dali e drzvna specijalizacija, privatna bez razlika na prosek? kolku prosekot vlijae?
Здраво, сакам да прашам дали знаете каде можам да ја најдам и купам книгата Медицинска физиологија од Артур Гајтон и која е нејзината цена? Благодарам однапред
Zdravo, dali nekoj sto e znae kako se vrshi transfer na opsta medicina mozhe da mi pise imam nekolku prasanja?
До Хипократ пишува студентска библиотека дијагонално е од излезот на институтот што гледа накај мин. за здравство