Pri prodolzuvanje na rokot za zemena kniga od centralnata biblioteka, dali treba da ja imame knigata fizicki so nas?
Детални и конкретни реченици од книга да ги дополниш. Буквслно учи детали пр кој мускул се припојува на акромион, латерално од таа и таа вена има..
Како најдобро да се подготвиме за колоквиумите по Анатомија 1 - на што најмногу да обрнеме внимание и каков тип на прашања најчесто се поставуваат? Веќе нас од прва не дрма паника, некако процесот е учи, учи, заборави... некој совети?
Здраво,би сакал да ве замолам да споделите искуства од полагање Неврологија и да ми дадете совети.Ви благодарам.
Здраво, дали можеби има некој што може да ми подари атлас по анатомија? Може да се договориме и за некоја попристапна цена..
Здраво дечки некој случајно ако има пршања микро 2 за колоквиумите и практичниот ако може да ми прати. Однапред Ви благодарам
Здраво, дали ќе може некој да сподели искуство за вториот колоквиум физиологија 1(крв,кожа,специјални услови спорт), на што повеќе да се фокусираме,…
Изработувам семинарски за сите смерој на Медицински факултет ако на некој му треба слободно нека ме контактира
Zdravo decki, dali dokolku napravis poveke od dva minusi (koi se dozvoleni) po predmetot sport, bi imalo problem da dobies potpis, dali ima nekoj iskustvo koj imal poveke minusi a dobil potpis?
Да, прави проблем професорката дојде до степен до продекан за настава да реагира, затоа одете си на вежбите
Здраво, некој што има искуство со специјализација во Турција дали може да ми пише во лп? Благодарам однапред