Pri prodolzuvanje na rokot za zemena kniga od centralnata biblioteka, dali treba da ja imame knigata fizicki so nas?
Детални и конкретни реченици од книга да ги дополниш. Буквслно учи детали пр кој мускул се припојува на акромион, латерално од таа и таа вена има..
Како најдобро да се подготвиме за колоквиумите по Анатомија 1 - на што најмногу да обрнеме внимание и каков тип на прашања најчесто се поставуваат? Веќе нас од прва не дрма паника, некако процесот е учи, учи, заборави... некој совети?
Здраво,би сакал да ве замолам да споделите искуства од полагање Неврологија и да ми дадете совети.Ви благодарам.
Здраво, дали можеби има некој што може да ми подари атлас по анатомија? Може да се договориме и за некоја попристапна цена..
Здраво дечки некој случајно ако има пршања микро 2 за колоквиумите и практичниот ако може да ми прати. Однапред Ви благодарам
Здраво, дали ќе може некој да сподели искуство за вториот колоквиум физиологија 1(крв,кожа,специјални услови спорт), на што повеќе да се фокусираме,…