Здраво дали може некој што има полагано анатомија 3 завршен да ми пише и сподели искуство? Благодарам.
Zdravo, dali ke moze nekoj da spodeli iskustvo so polaganje na zavrsniot ispit po biostatistika? Kaj koj profesor kako se pominuva, dali e dovolno da se uci samo od skripta ili treba i od materijalot? Isto taka dali site profesorki prasuvaat usno ili nekoi davaat i pismeno dokolku sme povekje? Vi blagodaram
Na urgenten e, treba da pomines niz staklenite vrati od leva strana i da se kacis na skalite zad niv. Mislam deka e na 1 ili 2 sprat vo kancelarijata na sekretarot, no ne sum 100% sigurna zatoa sto se renovirase toj kat
dovolno e skripta, ama vodi se po zadadenite ispitni so gi istaknuvaat na katedra temite sto se opfateni zosto se od toa mozhat da te prashat, kaj ednata profesorka obicno e pismeno ama isti e principot tri prasanja dobivas esejski.
Колку навистина е важен просекот кај нас? При крај сум од студиите и некако на моменти ми е разочарувачко на колку вложен труд пример нема да добијам 10 , или од некој да кажеме не толку обемен предмет пишуваат пониски оценки, некаде џабе сум имала максимум поени пак не пишуваат високи оценки а некаде сосема обратно.. И да сите викаат знаењето е за нас на крајот на денот но сепак ми е поразителен овој факт некогаш, баш поради тоа што и сите се споредуваме а некако и после за специјализации пак ни зависи од ова
Здраво. Немам никој близок во медицина па да прашам дали 45.000 денари е мала плата за лекар без искусто (тоа ми понудија, и ми нагласи дека во март кога ќе има зголемување, нема да ми ја качи платата).
Здраво. Дали некој знае дали си обврзана да одиш на вежби за потпис, ако предметот го презапишуваш по втор пат? Се работи за Биохемија 2, Медицински факултет Скопје
Дечки, некој да не знае кога ќе ги даваат книшките на новите специјализанти, после уписите? Зборувам за овие специјализанти на медициснки во Скопје, кои сега започнуваат од овој семестар во февруари/март.
Здраво, Во моментов работам на мојата дипломска работа и би сакала да Ве прашам дали би биле во можност да ми помогнете со делењето на мојата анкета. Анкетата е наменета за студенти кои студираат на смерот медицинска сестра, ако сте студент на смерот за медицинска сестра, слободно пополнете ја, но доколку Вие лично не студирате, би била многу благодарна ако можете да ја споделите со некој што студира. Ви благодарам многу! Линк од анкетата: https://docs.google.com/forms/d/e/1...ak30an25zqb8ROhqZrGA-czzw/viewform?usp=dialog