Одиш во Деканат и има испечатени молби, а за уплатница за плаќање тоа мислам повеќе не функционира, туку се плаќа преку iknow. За таксена марка се плаќа со порака на телефон, има закачено во студентски ливче со инструкции.
Здравоо. Сакам да прашам, доколку некој од вас можеби знае, дали може да се полагаат колоквиумите комисиски Физиологија, со оглед на тоа дека е последна сесија а е условен предмет или комисиското полагање важи само за усно/ завршен испит? Фалаа многу☺️
Отворив на iknow гледам има потврда за редовен студент и барање за потврда за редовен студент. Само потврдата ми треба или и барањето?
Колешки уште ова да ве прашам. На iknow има две потврди за редовен студент. Потврда за редовен студент (ново) и потврда за редовен студент (медицина) има разлика? Кое треба са го одберам
Здраво јас сум бруцош сакам да ве прашам јас платив потврда за редовен студент преку iknow и таксена марка исто така, дали ќе ни биде пратена потврдата на маил или на друг начин или треба да ја земеме од факултет?
Dali ima nekoj polagano od vas tuka Anatomija 3 zavrshen( usno) kaj prof. Zafirova, da mi kazhe kako se odviva polaganjeto? No i iskustvo kaj bilo koj profesor bi mi bilo od polza se razbira. ☺️ Falaa mnogu