Третмани за слабеење Електростимулацијата нема да те ослабне, ниту било кој друг од апаратите ако паралелно не држиш диета. Си слабееш од диетите а апаратите само помагаат во обликување на телото. Електростимулација е вежбање за мрзливи, струјата прави контракции на мускулите со што ги затега. Единствено не сум пробала ЛПГ па неможам да коментирам. Моментално иде реклама за некој салон во Скопје, не го запомнив името, каде потпишуваат дека ке те ослабнат доколку ги следиш нивните упатства, ама и тамо не верувам дека е без диета. Лично, најзадоволна сум од body wrapping со алги па така замотана у топло кебе на зноење, третман кој е добар и за кожата и за целулитот, а и се стопуваш малце
Третмани за слабеење dieti/slabeenje-vo-kozmeticki-saloni-t5081/ и јас ја поставив истата тема, ама немаше некој да каже дали бил на некој третман...
Третмани за слабеење Јас се распрашував за електростимулација ми кажаа дека може да се симнат до 5кг, немам некој проблем со јаденјето и држењето диета, само некако сакам да си го затегнам телото и милсам дека и целулитот така ќе ми го снема, а и точно тие 5кг сакам да ги симнам ама некако скептична сум во врска со овие третманиве
Третмани за слабеење Devojki jas imam odeno na mnogu tretmani za slabeenje ama nemalo nekoj golem efekt odam na fitnes i tamu go najdov spasot,za 1 mesec oslabnav 4 kg ...so pogolema fizicka aktivnost mozete da dobiete prekrasno-seksi telo probajte i ke se uverite i samite So sreka [mod-kirilica:3keleckj][/mod-kirilica:3keleckj]
Слабеење во козметички салони Дали некој има искуство со СЛИМТОН ТРЕТМАНИ? Гледам по овие некои веб страници што нудат дневни попусти имаат и таква понуда, прилично примамлива за ваков тип на третмани, меѓутоа незнам колку и дали воопшто се ефикасни! Ве молам ако некој има искуство нека пише...ајде веќе да заслабнеме малце
Слабеење во козметички салони девојки јас одев на стимулации во силуете и имаше ефект но притоа ми даваа и мн строга диета па нормално,а еве сега си пешачам почесто,внимавам на исхрана одвреме на време...многу варирам со тежината но многу сум задоволна од антицелулитните рачни масажи и боди врапингот 10 третмани плус боди врапинг 2500 ден има многу ефект целулитот се губи и сум пресреќна а богами и обемот ми е доста намален сите ми рекоа дека сум мн ослабена
Јас немам некои големи проблеми со мојата килажа но сепак сакам да си ги ослабам нозеве и стомаков малку. Слушнав за гаки или хеланки од Танана кои се наменети за слабеење. Чинат 200 и нешто и бидејки се ефтини сигурно немаат некој ефект но сепак да прашам дали некоја од вас ги користела. Поздрав =)
Точно така ,справата ти е вредна инвестиција - еднаш вложуваш и ја имаш засекогаш ! А мезотерапијата би ја препорачала кај луѓе со тврдокорен целулит ,кој не реагира на антицелулитни препарати . Не треба по секоја цена да си го изложуваме организмот на супстанции во нефизиолошки количини,колку што е добро толку и штети.